Bahçeye yaban domuzu ve kirpi girmesi nasıl önlenir: elektrikli çit nasıl yapılır

Bahçeye yaban domuzu ve kirpi girmesi nasıl önlenir: elektrikli çit nasıl yapılır

Yaban domuzu ve diğer yaban hayvanları topraklarından nasıl uzak tutulur?
Toprak işlemeye kendini adamış tarım girişimcileri veya küçük özel çiftçiler, en az bir kez, mahsullerini tehdit eden vahşi yaşamın istilası deneyimini (örneğin, yaban domuzu, kirpi, karaca gibi) deneyimlemiştir.

Hayvanları karadan uzak tutmak için en çok kullanılan yöntemlerden biri elektrikli çitlerdir. Yabani hayvanların izinsiz girişine karşı koymanın yanı sıra, bir alandaki çiftlik hayvanlarını korumak ve sınırlamak için de kullanılabilir.

Elektrikli çit, bir enerji verici tarafından üretilen akım darbeleri sayesinde çalışır. Enerji vericiden iki ayrı bağlantı ayrılır: biri iletken tel tarafından oluşturulan çite ve diğeri toprağa.

Elektrikli çit nasıl yapılır?
Elektrikli çitin 3 metre arayla yerleştirilmiş 3 adet galvanizli direk ile topraklanması tavsiye edilir.

Bir hayvan elektrikli çitlere dokunduğunda saniyenin binde biri kadar süren bir elektrik çarpması yaşayacaktır. Bu şekilde hayvan uzaklaşacaktır.

Yaban domuzu nasıl uzak tutulur: Elektrikli çit yapmak için neye ihtiyacınız var?
Bir elektrikli çit inşa etmek için, enerji verici, iletken tel, yalıtkanlar, topraklama direği ve diğer malzemeler dahil olmak üzere bazı temel bileşenlere sahip olmak gerekir.

Gemi Elettronica, elektrikli çit yapmak için gereken tüm malzemeleri üreten İtalyan şirketidir.

Enerji verici, çite elektriksel darbeler üreten cihazdır. Çitte doğru akıma sahip olmak için doğru enerji vericiyi seçmek çok önemlidir.

İlk ayrım, olabilecek güç kaynağının türüne göre yapılır:

12 V pil (aküyü şarj eden bir güneş paneliyle de birleştirilebilir);
220 V akım.
Gemi Elettronica'nın çeşitli enerji vericileri, 5 km'den 8 km'ye kadar gerçek çevreyi kapsayabilir. Seçilen modele bağlı olarak 10000 V ila 15000 V arasında üretilen darbelerle.

Yaban domuzu nasıl kovalanır: ortak ipliğin seçimi
Ortak ipliğin seçimi, muhafazanın uzunluğuna ve muhafazanın yapıldığı hayvanlara bağlıdır. Aslında, her telin ohm / m cinsinden belirtilen kendi direnci ve kendi yayılma kapasitesi vardır. Ohm/mt değeri sıfıra ne kadar yakınsa akım kaçağı o kadar az olacağından çit daha iyi çalışacaktır.

İletken tel, elektrik tellerini, elektrik tellerini oluşturmak için kullanılan direklerden sabitleyen ve uzaklaştıran araçlar olan yalıtkanların içinden geçirilmelidir.



İzolatörler, uygulanacakları direğin türüne göre ayırt edilir. Direkler aslında ahşap veya demir olabilir. Yani ahşap direkler için vidalı yalıtkanlar ve demir çubuklar için yalıtkanlar var.

Gemi Elettronica, hem insanlar hem de hayvanlar için maksimum güvenlik garantisi olan İtalya'da yapılan CE işaretine sahip ürünler sunabilmektedir.

Tüm ürünler buraya tıklayarak satın alınabilir.

Gemi Elektrikli Çit Ürünleri Serisi

Gemi'de, şirketimizde, sadece geniş bir elektrikli çittelleri seçkisibulmakla kalmazsınız, aynı zamanda beş farklı tip sunan bir elektrikli çit kurulum cihazı dabulabilirsiniz, herbiri belirli özelliklere ve benzersiz avantajlara sahip:

220V akım için Elektrikli Çit Kurulumu güvenli ve mükemmelperformans sağlar, 5 km'yekadar çitler için;

220V akım için Ekstra Güçlü Elektrikli Çit Kurulumu güvenli vemükemmel performanssağlar, 8 km'ye kadar çitler için;

12V/220V pil ile Elektrikli Çit Kurulumu güvenli ve mükemmelperformans sağlar, 5 km ve6J'ye kadar çitler için;

12V/220V pil ile Ekstra Güçlü Elektrikli Çit Kurulumu 2 pil iledonatılmış, güvenli vemükemmel performans sağlar, 5 km ve 6J'ye kadar çitler için;

12V/220V pil ile Güneş Paneli ile Elektrikli Çit Kurulumu güvenli vemükemmel performanssağlar, 5 km ve 6J'ye kadar çitler için.

Ayrıca, yüksek kaliteli elektrikli tel ve kurdelelerin yanı sıra, çitinize uygun herhangi birdestek tipi içintasarlanmış izolatörlerin geniş bir yelpazesini de sunuyoruz:

Ahşap direkler için İzolatörler;

Demir direkler için İzolatörler;

Çift kanca ile İzolatörler;

İzolatörler için vida çıkartma matkabı.

Biz Gemi olarak, 50 yıllık deneyimimiz ve her müşterinin özel ihtiyaçlarına yönelikkişiselleştirilmiş çözümler sunmayeteneğimizle rakiplerimizden ayrılıyoruz. Müşteri memnuniyetine verdiğimiz önemkusursuzdur, satın alma anındanbaşlayarak kesintisiz tam destek sağlıyoruz. +390287165556numaralı telefondan,canlı sohbet üzerinden veya e-posta yoluyla bize ulaşabilirsiniz.

Gemi'den Satın Almanın Avantajları

  1. 100 gün içinde ücretsiz iade;
  2. Dünya çapında hızlı teslimat;
  3. Tüm ürünlerimiz yüksek kaliteli hammaddelerle İtalya'da üretilmiştir;
  4. Tüm ürünler yasal güvenlik standartlarına uygundur ve sertifikalıdır;
  5. Dünyanın en büyük inceleme portalı olan Trustpilot'ta 5000'den fazla incelememizbulunmaktadır;
  6. 40 yıllık deneyimimiz tamamen sizin hizmetinizdedir;
  7. TrustVideos inceleme portalında neredeyse 1000 video inceleme bulunmaktadır, kullanıcıtanıklıkları içerir.

Şimdi satın alın!.