Kavisli veya yatay bacalı bacada duman sorunu

Kavisli veya yatay bacalı bacada duman sorunu

Evlerin yapısı çoğu zaman dikey bacaya sahip olabilen bir baca yapımına izin vermez.
Bazı durumlarda aslında güzel bir şöminenin büyüsünün tadını çıkarmak istiyorsanız, kıvrımlı hatta bazen yatay kesitleri olan bacaları kullanmak zorunda kalıyorsunuz.

Bununla birlikte, kavisli ve hatta yatay olan baca boruları, kaçınılmaz olarak baca dumanının optimal olmayan bir çekişine neden olur.
Aslında, fiziksel bir konu için, yatay veya kavisli bir bacanın, tamamen dikey bir bacaya kıyasla dumanı çekmede birçok zorluk sunabileceği açıktır (ki bu açıkça cereyan sorunları da olabilir, ancak tam tersi. cins. ).

Aslında çözümün evi yenilemek, tüm bacayı hareket ettirmek ve gribi değiştirmek olabileceğini düşünenler var: ama bu zaten güvenli bir çözümü garanti etmeyecek çünkü baca dumanı sorunu başka faktörlerden de kaynaklanabilir, Kesin olan tek şey, zaman ve paranın göze çarpar şekilde kullanılması olacaktır.
Baca dumanı sorununu ortadan kaldırmak için hızlı ve ekonomik bir çözüm, cebri çekiş motoru kurmaktır.

Elektrikli baca dumanı aspiratörü, kavisli veya yatay olsa bile gribin duman sorununu çözmenizi sağlayan bir araçtır.
Müşterimiz açıkça gösteriyor ki sadece 3 hızında bile bacasının çekişi mükemmel.

Baca için Gemi elektrikli duman tahliye cihazı aslında minimum 1 ila maksimum 6 arasında değişken bir güç seçmenize izin veren bir hız regülatörü ile karakterize edilir. Diğer şeylerin yanı sıra, Gemi elektrikli dumanına rağmen nasıl olduğunu not edebiliriz. aspiratör üçüncü hızda yerleştirildiğinde, dairenin içinde tamamen gürültü yok.

Söz konusu baca ilk 6 metrede bile mükemmel bir şekilde yataydır ve sadece Gemi elektrikli duman tahliye cihazı ile bu kadar tatmin edici bir sonuç elde etmek mümkündür.
Tüm fizik yasalarına aykırı olarak eve bir tutam duman girmez, aslında, baca soğukken bile, Gemi elektrikli duman aspiratörünün baca için çekişi mükemmel bir şekilde verimlidir.

Bir elektrikli duman tahliye cihazı olmadan, aslında hiçbir zaman normal bir duman aspirasyonu olamazdı.

1983'ten beri Gemi Elettronica, bacalar için duman aspiratörlerinde dünya lideridir, doğduğu anda belirlenen hedef, evde herkes için ve her türlü baca ile sigara içme sorununu çözmektir. Güçlü rüzgar, uzun bacalar, kısa bacalar veya bu durumda olduğu gibi yatay bacalar bile Gemi elektrikli duman aspiratörünün gerçekleştirdiği olağanüstü çalışmayı engellemez.

Dıştan baca, eğriden sonra 5/6 metre daha yükselir ve bu durumda yuvarlak olan çıkışa ulaşır.
Aslında Gemi Elettronica, kare/dikdörtgen baca çıkışı olanlara uygun yuvarlak çıkışlı baca boruları için kullanışlı yuvarlak adaptörler veya ayarlanabilir braketler yerleştirmenize olanak sağlar.
Toplamda, yatay, dikey ve kavisli kısımlar arasındaki grip yaklaşık 11 metre yüksekliğindedir ve Baca için Gemi elektrikli duman tahliye cihazı, tasarlandığı görevi yerine getirmekte zorluk çekmiyor.

Gemi Elettronica elektrikli duman tahliye cihazı, doğru bir yatay baca çekişine izin verebilen tek kişidir.

İdeal modelinizi seçin ve doğrudan şu adresten satın alın: https://www.gemimarket.it/it/119-aspiratori?_ga=2.112518660.1228305486.1643798690-53721323.1643798690

Galaksinin içinde, şömineler için geniş bir duman emici yelpazemizi gururla sunmaktanmemnuniyet duyuyoruz, her birimüşterilerimizin çeşitli ihtiyaçlarını karşılayacak benzersiz özelliklere sahiptir.Mükemmelliğe olan bağlılığımız,her ayrıntının özenle tasarlandığı ve dikkatlice düşünüldüğü çeşitli modelleringeliştirilmesinde biziyönlendirmiştir.

Şömineiçin"temel"duman emicileri: Güvenilir ve verimli çözümler arayanlariçin, temel şömine dumanemicilerimiz mevcuttur. Bu modeller, kaliteli bir duman giderimi sağlayarak uygun maliyetlisağlam performans sunmakiçin tasarlanmıştır.
Ana özellikler: 300 C° emme, 3 Yıl Garanti ve 2500 M³/saat emmegücü.

Profesyonelşömine için "profesyonel"duman emicileri: Eğer profesyonel düzeydeperformansarıyorsanız, daha fazla güç ve güvenilirlikle karakterize edilen profesyonel dumançekicilerimiz idealseçimdir.
Ana özellikler: 700 C° emme, 6 Yıl Garanti ve 3800 M³/saat emme gücü.

Koleksiyonumuz ayrıca yüksek kaliteli malzemelerden yapılmış çeşitli duman çekicilerini deiçerir, bunlar arasındapaslanmaz çelik ve bakır bulunmaktadır.

Şömineiçin "çelik"duman emicileri: Çelik duman çekicileri modern bir zarafeti temsileder ve zamanınzorluklarına dayanacak şekilde inşa edilmiştir, etkili bir emme ve sofistike bir tarzsunar

6 hızlıelektrikli duman emicisi, tamamen Aisi 304 Paslanmaz Çelik'ten üretilmiştir. Yapısısayesinde, hava koşulları vedeniz tuzu tarafından neden olabilecek korozyona dayanır, uzun ömürlüdür. Motor gücü3800m³/saat, herhangi bir bacaölçüsüne monte edilebilir. 700°'ye kadar dayanıklı duman çekici, yangın durumunda.

Şömine için "bakır"dumanemicileri: Diğer yandan, bakır duman çekicileri sadece klasik birgüzelliği yansıtmaklakalmaz, aynı zamanda zamanla dayanıklılık özellikleri de sunar.
Bakır duman çekici,Gemi'nin elektrikli dumançekicilerinin en üst modelidir. Aisi 304 Paslanmaz Çelik'ten tamamen yapılmış, havakoşullarına ve deniz tuzunadayanıklılığı sağlamak için. Bakır kaplamasıyla estetiğe dikkat edilmiştir. Profesyonel"moro başı"modeli gibi3800m³/saat emer ve 700°'ye kadar dayanır. Duman sorununun çözümü garantilidir. Şömineler,sobalar, barbeküler,fırınlar vb. İçin idealdir. Duman çekicinin tüm yapısına 10 Yıl Garanti.

Şimdi satın alın!.