Temel ve profesyonel model baca fanı arasındaki fark

Temel ve profesyonel model baca fanı arasındaki fark

Çoğu şömine, soba veya barbekü için ortak bir sorun, kesinlikle griple birlikte duman çekmenin zorluğudur.

Bu sorunun nedenleri çoktur, bir ev inşa ederken tahmin edilmesi zordur ve hatta bacaya veya bacaya doğrudan müdahalelerin yeterli olduğunu düşünüyorsanız çözülmesi daha da zordur.

Baca dumanı sorununu kesinlikle çözecek ve aynı zamanda kullanımı basit ve ekonomik olan tek ürün, şömineler için elektrikli duman aspiratörüdür.

Bir elektrikli duman aspiratörü, bacadaki kötü hava akımı sorununu tamamen ortadan kaldıran ve nedenleri ne olursa olsun tamamen ortadan kaldıran bir zorlamalı motorla donatılmıştır.

Gemi Elettronica, her biri dünyada farklı ve benzersiz özelliklere sahip farklı modellerde elektrikli duman aspiratörü tedarik edebilmektedir.

Aralarından seçim yapabileceğiniz modeller şunlardır: temel model duman aspiratörü, profesyonel model elektrikli duman aspiratörü ve bakırdan profesyonel model duman aspiratörü.
Baca fanı temel modeli
Saatte 2500 metreküp emiş gücüne ve 300 derece sıcaklığa dayanıklılığa sahiptir.

Bunun yerine saatte 3800 metreküp emiş gücüne ve 700 derece sıcaklığa dayanıklılığa sahiptir. 700 dereceye varan yüksek sıcaklıklara karşı direnci ile, bu baca fanının bacadaki bir yangına bile dayanabileceği gerçeğini anlamak da kolaydır.
Elektrikli duman çıkarıcı profesyonel model bakır

yukarıda tarif edilen profesyonel gibi, saatte 3800 metreküp emiş gücüne ve 700 derece sıcaklığa dayanıklı, ancak paslanmaz çelikten yapılmış ve gerçek bir bakır kaplamaya sahip.
Gerçek bakır kaplama ve paslanmaz çelik, zamanla daha fazla dirence ek olarak, aynı zamanda tuza karşı da bir direnç sağlar ve bu nedenle, bu ürünü yalnızca estetik açıdan değil, aynı zamanda deniz alanları için de ideal hale getirir.

Profesyonel model için hem koyu kahverengi hem de bakır olan her iki duman tahliye cihazının motoru H sınıfındadır ve yüksek sıcaklıklara dayanıklıdır, plastik parçalar içermez ve kondansatör harici bir kutuya yerleştirilmiştir ve bu nedenle kaynaklardan uzaktadır. sıcaklık.
Bu nedenle, tüm bu özellikler, profesyonel duman tahliye motorlarının baca yangını durumunda bile erimesine izin vermez.

Tüm Gemi Elettronica duman aspiratörleri, baca fanının açılıp/kapatıldığı ve emiş gücünün ayarlandığı 6 vitesli bir regülatör ile donatılmıştır.
Bir motor kapağı ile donatılmıştır (belirtilen ilk 2 model için sac ve koyu kahverengi renkte boyanırken, açıklanan üçüncü duman tahliye cihazı için paslanmaz çelik ve bakır boyalıdır).
Gemi Elettronica duman aspiratörleri, fanın etrafında, uçucu önleyici olma işlevine de sahip olan elektro kaynaklı çelik halkalardan yapılmış koruyucu bir ızgaraya sahiptir.

Tanımlanan tüm modeller için kare bir taban (elektrikli duman tahliye cihazı ayarlanabilir braketlerle donatılmıştır) ve yuvarlak bir taban (aslında gribin dış çapına göre yuvarlak bir adaptör sağlanacaktır) arasında seçim yapma imkanı vardır.

Elektrikli duman aspiratörü ile Gemi Elettronica, nedeni ne olursa olsun herkesin baca dumanı sorununu çözebilir.
Size uygun modeli buraya tıklayarak seçin.

Galaksinin içinde, şömineler için geniş bir duman emici yelpazemizi gururla sunmaktanmemnuniyet duyuyoruz, her birimüşterilerimizin çeşitli ihtiyaçlarını karşılayacak benzersiz özelliklere sahiptir.Mükemmelliğe olan bağlılığımız,her ayrıntının özenle tasarlandığı ve dikkatlice düşünüldüğü çeşitli modelleringeliştirilmesinde biziyönlendirmiştir.

Şömineiçin"temel"duman emicileri: Güvenilir ve verimli çözümler arayanlariçin, temel şömine dumanemicilerimiz mevcuttur. Bu modeller, kaliteli bir duman giderimi sağlayarak uygun maliyetlisağlam performans sunmakiçin tasarlanmıştır.
Ana özellikler: 300 C° emme, 3 Yıl Garanti ve 2500 M³/saat emmegücü.

Profesyonelşömine için "profesyonel"duman emicileri: Eğer profesyonel düzeydeperformansarıyorsanız, daha fazla güç ve güvenilirlikle karakterize edilen profesyonel dumançekicilerimiz idealseçimdir.
Ana özellikler: 700 C° emme, 6 Yıl Garanti ve 3800 M³/saat emme gücü.

Koleksiyonumuz ayrıca yüksek kaliteli malzemelerden yapılmış çeşitli duman çekicilerini deiçerir, bunlar arasındapaslanmaz çelik ve bakır bulunmaktadır.

Şömineiçin "çelik"duman emicileri: Çelik duman çekicileri modern bir zarafeti temsileder ve zamanınzorluklarına dayanacak şekilde inşa edilmiştir, etkili bir emme ve sofistike bir tarzsunar

6 hızlıelektrikli duman emicisi, tamamen Aisi 304 Paslanmaz Çelik'ten üretilmiştir. Yapısısayesinde, hava koşulları vedeniz tuzu tarafından neden olabilecek korozyona dayanır, uzun ömürlüdür. Motor gücü3800m³/saat, herhangi bir bacaölçüsüne monte edilebilir. 700°'ye kadar dayanıklı duman çekici, yangın durumunda.

Şömine için "bakır"dumanemicileri: Diğer yandan, bakır duman çekicileri sadece klasik birgüzelliği yansıtmaklakalmaz, aynı zamanda zamanla dayanıklılık özellikleri de sunar.
Bakır duman çekici,Gemi'nin elektrikli dumançekicilerinin en üst modelidir. Aisi 304 Paslanmaz Çelik'ten tamamen yapılmış, havakoşullarına ve deniz tuzunadayanıklılığı sağlamak için. Bakır kaplamasıyla estetiğe dikkat edilmiştir. Profesyonel"moro başı"modeli gibi3800m³/saat emer ve 700°'ye kadar dayanır. Duman sorununun çözümü garantilidir. Şömineler,sobalar, barbeküler,fırınlar vb. İçin idealdir. Duman çekicinin tüm yapısına 10 Yıl Garanti.

Şimdi satın alın!.