Şiddetli rüzgar, şöminenizden evinize duman üfler mi? Çözüm Gemi baca fanı

Şiddetli rüzgar, şöminenizden evinize duman üfler mi? Çözüm Gemi baca fanı

Baca için Gemi duman tahliye cihazı, kuvvetli bir rüzgar veya diğer olumsuz hava koşullarında bile gripinizin olağanüstü bir şekilde çekilmesine izin verebilir.

Rüzgarlar değiştiğinde ve belirli iklim koşullarında bacanızın yeterli çekişe sahip olmadığı birçok kez olacaktır.
Evde sigara içmek, birçok şömineyi diğerlerinden ayıran ve bazı durumlarda, özellikle de güçlü rüzgarlar gibi belirli durumlarda vurgulanan bir sorundur.
Baca fanı gücü ile aslında 3800 metreküp/saat'e kadar ulaşır ve bu nedenle kuvvetli rüzgar gibi öngörülemeyen aşırı bir durumu da önlemeyi başarır. Müşterimizin video incelemesinden görebilirsiniz ki, çok güçlü olmasına rağmen rüzgar, neredeyse ağaçları sürükleyen bir fırtına, Gemi baca aspiratörü görevini mükemmel bir şekilde yerine getiriyor.

Duman grip boyunca yükselir ve sanki rüzgar orada değilmiş gibi çıkar. Ayrıca, güçlü bir rüzgar durumunda çatıya yerleştirilen Gemi duman aspiratörünün stabilitesinin az olabileceği endişeniz varsa, emin olabilirsiniz, çünkü her iki durumda da ayarlanabilir braketlere sahip bacalar için bir duman aspiratörü ( bu nedenle baca çıkışlı kare veya dikdörtgen bacalı) ister yuvarlak adaptörlü şömineler için bir duman tahliye cihazı olsun, Gemi duman tahliye cihazı son derece stabildir: sanki her iki çözümde de bacaya sabitlenmiş gibi.

Gemi elektrikli duman tahliye cihazının ana özelliklerinden biri, kapatıldığında dumanın doğal kaçışını engellememesidir; yani sadece belirli rüzgarlarda sigara içen bir şömineniz varsa Gemi duman aspiratörünü kolayca kapatabilirsiniz çünkü kapatıldığında duman çıkışını etkilemeyecektir.
Öte yandan, duman aspiratörün şöminenin temizliği sırasında külün çevreye yayılmasını önleme ve aynı zamanda bacadan çıkan kanserojen dumanların solunmasını tamamen azaltma kabiliyeti.

Baca fanı ayrıca yapısı sayesinde şiddetli yağışlarda su damlalarının bacaya girmesini engeller. Koruyucu ızgaranın tabanında, aslında, çok hafif bir eğime ve taban yapısında su damlalarının girişini engellemesine izin veren küçük bir yükselmeye sahiptir.

Sadece Gemi elektrikli duman tahliye cihazı olumsuz iklim koşullarında bile dumanla mücadele edebilir.

Gemi Elettronica ve baca fanları, kuvvetli rüzgarların neden olduğu duman sorununa çözümdür.

https://youtu.be/zeUTyEc5s8s

Galaksinin içinde, şömineler için geniş bir duman emici yelpazemizi gururla sunmaktanmemnuniyet duyuyoruz, her birimüşterilerimizin çeşitli ihtiyaçlarını karşılayacak benzersiz özelliklere sahiptir.Mükemmelliğe olan bağlılığımız,her ayrıntının özenle tasarlandığı ve dikkatlice düşünüldüğü çeşitli modelleringeliştirilmesinde biziyönlendirmiştir.

Şömineiçin"temel"duman emicileri: Güvenilir ve verimli çözümler arayanlariçin, temel şömine dumanemicilerimiz mevcuttur. Bu modeller, kaliteli bir duman giderimi sağlayarak uygun maliyetlisağlam performans sunmakiçin tasarlanmıştır.
Ana özellikler: 300 C° emme, 3 Yıl Garanti ve 2500 M³/saat emmegücü.

Profesyonelşömine için "profesyonel"duman emicileri: Eğer profesyonel düzeydeperformansarıyorsanız, daha fazla güç ve güvenilirlikle karakterize edilen profesyonel dumançekicilerimiz idealseçimdir.
Ana özellikler: 700 C° emme, 6 Yıl Garanti ve 3800 M³/saat emme gücü.

Koleksiyonumuz ayrıca yüksek kaliteli malzemelerden yapılmış çeşitli duman çekicilerini deiçerir, bunlar arasındapaslanmaz çelik ve bakır bulunmaktadır.

Şömineiçin "çelik"duman emicileri: Çelik duman çekicileri modern bir zarafeti temsileder ve zamanınzorluklarına dayanacak şekilde inşa edilmiştir, etkili bir emme ve sofistike bir tarzsunar

6 hızlıelektrikli duman emicisi, tamamen Aisi 304 Paslanmaz Çelik'ten üretilmiştir. Yapısısayesinde, hava koşulları vedeniz tuzu tarafından neden olabilecek korozyona dayanır, uzun ömürlüdür. Motor gücü3800m³/saat, herhangi bir bacaölçüsüne monte edilebilir. 700°'ye kadar dayanıklı duman çekici, yangın durumunda.

Şömine için "bakır"dumanemicileri: Diğer yandan, bakır duman çekicileri sadece klasik birgüzelliği yansıtmaklakalmaz, aynı zamanda zamanla dayanıklılık özellikleri de sunar.
Bakır duman çekici,Gemi'nin elektrikli dumançekicilerinin en üst modelidir. Aisi 304 Paslanmaz Çelik'ten tamamen yapılmış, havakoşullarına ve deniz tuzunadayanıklılığı sağlamak için. Bakır kaplamasıyla estetiğe dikkat edilmiştir. Profesyonel"moro başı"modeli gibi3800m³/saat emer ve 700°'ye kadar dayanır. Duman sorununun çözümü garantilidir. Şömineler,sobalar, barbeküler,fırınlar vb. İçin idealdir. Duman çekicinin tüm yapısına 10 Yıl Garanti.

Şimdi satın alın!.