Şömineniz veya barbekünüzden duman mı çıkıyor? Sorunun çözümü Gemi elektrikli duman aspiratörüdür.

Şömineniz veya barbekünüzden duman mı çıkıyor? Sorunun çözümü Gemi elektrikli duman aspiratörüdür.

Baca aspiratörü Gemi, evdeki bacadan çıkan duman sorununa cevap verebilen sertifikalı tek çözümdür.

Salvatore da Catania'nın kırsal kesimde barbekü olarak kullandığı bir şöminesi var; Gemi duman kulesini satın almadan önce taslak zorluklar vardı.
Yanan şömine tüm daireyi kullanılamaz hale getirdi, Gemi duman dedektörü satın alındıktan sonra müşteri şöminenin oluşturduğu tüm duman sorunlarını çözdü.
Nihai sonuç olağanüstü, müşteri tamamen memnun.

Baca yüksekliğine dikkat edin, ancak buna rağmen Gemi elektrikli duman aspiratörü görevini mükemmel bir şekilde yerine getirebilir: nihai sonuç kendi türünde benzersizdir, barbekünün neden olduğu duman sorunu tamamen çözülmüştür.
Gemi elektrikli duman tahliye cihazı açıkken (soldaki fotoğraf) ve kapalıyken (sağdaki fotoğraf) ortaya çıkan sonuçtaki inanılmaz farkı görebilirsiniz.
Açıldığında, Gemi elektrikli duman tahliye cihazı sorunu tamamen çözerken, kapatıldığında duman geri döner. Duman Gemi baca fanı tarafından çok etkili bir şekilde çekilir; her şey evin dışına emilir ve şömine sonunda tamamen kullanılabilir hale gelir.
Gemi elektrikli duman aspiratörünün kapıları ve pencereleri kapalı tutarak bu sorunu çözebileceğinin altını çizmek önemlidir; Şöminelerin özellikle kışın soğuk havalarda kullanıldığı göz önüne alındığında, dikkate alınması gereken temel bir husustur.

Müşterimiz hız regülatörünü (minimum 1'den maksimum 6'ya kadar emiş kuvvetini ayarlamanızı sağlayan) doğrudan altıncı hızdan etkinleştirir; Altıncı hız, gördüğünüz gibi, aynı zamanda ateşin tutuşmasını da kolaylaştırıyor. Bununla birlikte, Gemi elektrikli duman aspiratörünün, güç 4'e düşürüldüğünde bile açıkça etkili olduğu belirtilmelidir. Aslında, her hızda mükemmel bir şekilde etkili olacak şekilde yaratılmıştır.

Grip çıkışında çatıya konumlandırılan Gemi duman aspiratörü, bu durumda olduğu gibi kare veya dikdörtgen çıkışlar için ayarlanabilir braketlerle donatılmıştır. Baca çıkışının yuvarlak olması durumunda sorun yoktur ancak bunun dış çapının ölçülmesi sağlanarak Gemi duman aspiratörünü üzerine konumlandırmanızı sağlayacak yuvarlak adaptör verilecektir. Baca.
Gemi baca fanı dış cephesi hem estetik hem de yıllar içerisinde dayanıklılığını arttırmak amacıyla komple boyanmıştır. Aslında kullanıldığı yıllar boyunca bakım gerektirmez ve sadece gücü sayesinde baca içinde oluşan kurumun yaklaşık %70'ini giderebilir.

Mükemmel bir duman çekişi sağlayan dördüncü hızda yerleştirilmiş fanın hareketini görebilirsiniz.

Başlatma kondansatörü, söz konusu profesyonel Gemi baca fanında olduğu gibi, ısı kaynaklarından uzak olacak şekilde dışarıya yerleştirilmiştir; 700 °C'ye varan yüksek sıcaklıklara karşı direnci ile Gemi elektrikli duman aspiratörünün uzun süreli bir yangına bile dayanmasını sağlar. Bağlantı marş kutusundan hız regülatörüne getirilir, montajı çok basittir; biraz el becerisi olanlar için kendin yap da yapılabilir.

Aslında, montajın video eğitimlerini de youtube'da bulabilirsiniz.

Basit bir satın alma olan Gemi baca fanı ile müşterimiz sonunda közünün tadını çıkarabilir ve güzel kırsalında güzel bir barbekü yapabilir.

Gemi Elettronica, şömineler, barbeküler, pizzacılar, restoranlar ve fırınlar için kalite ve işlevselliği garanti eden elektrikli duman aspiratörü üretmektedir.
Gemi baca fanı, müşterilerinin maksimum memnuniyetini elde etmenizi sağlar.

Gemi Elettronica, baca fanı ile evdeki baca dumanı sorununun cevabıdır.
https://youtu.be/k8bG30vP11Q

Galaksinin içinde, şömineler için geniş bir duman emici yelpazemizi gururla sunmaktanmemnuniyet duyuyoruz, her birimüşterilerimizin çeşitli ihtiyaçlarını karşılayacak benzersiz özelliklere sahiptir.Mükemmelliğe olan bağlılığımız,her ayrıntının özenle tasarlandığı ve dikkatlice düşünüldüğü çeşitli modelleringeliştirilmesinde biziyönlendirmiştir.

Şömineiçin"temel"duman emicileri: Güvenilir ve verimli çözümler arayanlariçin, temel şömine dumanemicilerimiz mevcuttur. Bu modeller, kaliteli bir duman giderimi sağlayarak uygun maliyetlisağlam performans sunmakiçin tasarlanmıştır.
Ana özellikler: 300 C° emme, 3 Yıl Garanti ve 2500 M³/saat emmegücü.

Profesyonelşömine için "profesyonel"duman emicileri: Eğer profesyonel düzeydeperformansarıyorsanız, daha fazla güç ve güvenilirlikle karakterize edilen profesyonel dumançekicilerimiz idealseçimdir.
Ana özellikler: 700 C° emme, 6 Yıl Garanti ve 3800 M³/saat emme gücü.

Koleksiyonumuz ayrıca yüksek kaliteli malzemelerden yapılmış çeşitli duman çekicilerini deiçerir, bunlar arasındapaslanmaz çelik ve bakır bulunmaktadır.

Şömineiçin "çelik"duman emicileri: Çelik duman çekicileri modern bir zarafeti temsileder ve zamanınzorluklarına dayanacak şekilde inşa edilmiştir, etkili bir emme ve sofistike bir tarzsunar

6 hızlıelektrikli duman emicisi, tamamen Aisi 304 Paslanmaz Çelik'ten üretilmiştir. Yapısısayesinde, hava koşulları vedeniz tuzu tarafından neden olabilecek korozyona dayanır, uzun ömürlüdür. Motor gücü3800m³/saat, herhangi bir bacaölçüsüne monte edilebilir. 700°'ye kadar dayanıklı duman çekici, yangın durumunda.

Şömine için "bakır"dumanemicileri: Diğer yandan, bakır duman çekicileri sadece klasik birgüzelliği yansıtmaklakalmaz, aynı zamanda zamanla dayanıklılık özellikleri de sunar.
Bakır duman çekici,Gemi'nin elektrikli dumançekicilerinin en üst modelidir. Aisi 304 Paslanmaz Çelik'ten tamamen yapılmış, havakoşullarına ve deniz tuzunadayanıklılığı sağlamak için. Bakır kaplamasıyla estetiğe dikkat edilmiştir. Profesyonel"moro başı"modeli gibi3800m³/saat emer ve 700°'ye kadar dayanır. Duman sorununun çözümü garantilidir. Şömineler,sobalar, barbeküler,fırınlar vb. İçin idealdir. Duman çekicinin tüm yapısına 10 Yıl Garanti.

Şimdi satın alın!.