Elektrikli Çit: Domuzlar arazinizi yok eder mi? Gemi ile sorununuzu şimdi çözüyorsunuz!

Elektrikli Çit: Domuzlar arazinizi yok eder mi? Gemi ile sorununuzu şimdi çözüyorsunuz!

Gemi elektrikli çit, arazinizi yok eden yaban domuzlarının yıkıcı eylemine karşı koyma ihtiyacınıza yanıt verir.

Yaban domuzlarının varlığı hem yol güvenliği hem de ekonomimizin güçlü noktalarından biri olan tarım için gerçek bir sorun teşkil etmektedir.
Ulusumuz, dünyadaki benzersiz ürünlerin (DOP ve IGP ürünleri) büyük varlığı ile gerçekten ünlüdür: Şaraplar, Sızma zeytinyağı, birçok şirkete çalışma imkanı veren ve riske atılan birkaç isim yaban domuzlarının varlığı sorunu ile.

Yaban domuzu sorunu, aylarca süren sıkı çalışmanın tek bir hamlede yok edildiğini gören küçük çiftçileri de etkiliyor.

Gemi Elettronica'nın sunduğu çözüm, zeminlerin sağlam ve güvenli bir şekilde korunmasını garanti eden elektrikli çittir.

Aslında, hayvanlar için elektrikli bir çit, hayvanların belirli bir alanın içinde veya dışında tutulmasına izin veren "psikolojik" bir bariyer oluşturur. Elektrikli çit, bir güvenlik durumu yaratmak amacıyla tasarlandı: toprak için, insan için ve hayvanların kendileri için.

Elektrikli çitin yapımı, enerji vericinin iletken tele bağlanmasıyla gerçekleşir; Enerji vericiden 2 kablo başlatılır: kırmızı olan elektrikli çite bağlanır ve siyah olan, karşı tarafta topraklama için. Topraklama, birbirinden 3 metre uzağa yerleştirilmiş ve 80 cm derinlikte zemine sokulan 3 adet galvanizli direğe bağlanan sarı-yeşil kablo ile yapılmalıdır. Yerin karşı tarafında ise kapalı devre yapılması gereken çit ile başlıyoruz. Elektrikli çitin direkleri aralarında 4/5 metre mesafe olacak şekilde yerleştirilmelidir.

Elektrikli çit için Gemi Elettronica, müşterinin sahip olabileceği her türlü ihtiyacı düşünmüş; aslında, birkaç Enerji Verici modeli mevcuttur.

Gemi tarafından üretilirler:
Sadece 220 volt şebeke ile çalışan çitler için E / 220 enerji verici

Bu oldukça düşük bir güç tüketimi modelidir, aslında yaklaşık 6w olduğu tahmin edilmektedir. 2 km'yi geçmeyen bir uzatma ile 220 voltluk bir ağa yakın çitler için tavsiye edilir.
Yalnızca 220 volt şebekeden güç alan çitler için ekstra güçlü E / 220 enerji verici

7/8 km'yi aşmayan bir uzatma ile 220 voltluk bir ağa yakın çitler için önerilir.
12 volt pil ile çalışan B12 / 2 enerji verici

Çok güçlüdür, çok düşük absorpsiyona sahiptir, herhangi bir 12 Volt araç aküsü ile kullanılabilir. Bu tür bir enerji verici için çok yaygın bir 12V 40AH araç aküsü kullanılması tavsiye edilir.

Operatör müdahalesi olmadan enerji vericinin kesintisiz kullanımı için B12/2 enerji vericiyi akü şarj cihazı görevi gören güneş paneli ile birleştirmek mümkündür.
9volt / 220 Volt enerji verici

Pil, küçük çitlerde enerji tasarrufu sağlamak için üç farklı güce sahiptir. Güç kaynağı aracılığıyla hem 9 volt 90 ah pil hem de 220 volt ağ ile çalışır.

Maksimum güçte, 10 hektardan fazla arazi çitle çevrilebilir. 220 volt ile çalıştırıldığında daha da güçlüdür ve sadece 5 watt elektrik tüketir.

Elektrikli çitler için Gemi enerji vericisi, bu tip ürüne özel Avrupa standardı CEI EN 60335-2-76'ya uygun olarak üretilmiştir.
Energizer'a ek olarak, ahşap direkler (soldaki fotoğraf) veya demir direkler (sağdaki fotoğraf) için iletken tel ve yalıtkanların kullanılması da gereklidir.
Yaban domuzu sorunu için, 8 kurşun telin varlığı ile karakterize edilen 6 mm kurşun tel kullanılması tavsiye edilir.

İhtiyaca göre (250m, 500m, 1000m) 3 farklı tel uzunluğu seçimi mümkündür.
Daha küçük hayvanlar için ise içinde 6 kurşun tel bulunan 4 mm kurşun tel veya 4 kurşun telden oluşan 2.2 mm kurşun tel kullanmak mümkündür.

Tüm iletken teller, özellikleri arasında güçlü bir çekme mukavemeti ve dona karşı güçlü bir dirence sahiptir.
Gemi elektrikli çit ile nihayet rahatlayabilir ve yaban domuzları tarafından yok edilme riski olmadan kendinizi tamamen işinize adayabilirsiniz.

Yaban domuzu sorunu artık yaygın bir veba ve Gemi Elettronica tarafından tasarlanan ve satılan elektrikli çit, çözümü temsil ediyor.

Gemi Elektrikli Çit Ürünleri Serisi

Gemi'de, şirketimizde, sadece geniş bir elektrikli çittelleri seçkisibulmakla kalmazsınız, aynı zamanda beş farklı tip sunan bir elektrikli çit kurulum cihazı dabulabilirsiniz, herbiri belirli özelliklere ve benzersiz avantajlara sahip:

220V akım için Elektrikli Çit Kurulumu güvenli ve mükemmelperformans sağlar, 5 km'yekadar çitler için;

220V akım için Ekstra Güçlü Elektrikli Çit Kurulumu güvenli vemükemmel performanssağlar, 8 km'ye kadar çitler için;

12V/220V pil ile Elektrikli Çit Kurulumu güvenli ve mükemmelperformans sağlar, 5 km ve6J'ye kadar çitler için;

12V/220V pil ile Ekstra Güçlü Elektrikli Çit Kurulumu 2 pil iledonatılmış, güvenli vemükemmel performans sağlar, 5 km ve 6J'ye kadar çitler için;

12V/220V pil ile Güneş Paneli ile Elektrikli Çit Kurulumu güvenli vemükemmel performanssağlar, 5 km ve 6J'ye kadar çitler için.

Ayrıca, yüksek kaliteli elektrikli tel ve kurdelelerin yanı sıra, çitinize uygun herhangi birdestek tipi içintasarlanmış izolatörlerin geniş bir yelpazesini de sunuyoruz:

Ahşap direkler için İzolatörler;

Demir direkler için İzolatörler;

Çift kanca ile İzolatörler;

İzolatörler için vida çıkartma matkabı.

Biz Gemi olarak, 50 yıllık deneyimimiz ve her müşterinin özel ihtiyaçlarına yönelikkişiselleştirilmiş çözümler sunmayeteneğimizle rakiplerimizden ayrılıyoruz. Müşteri memnuniyetine verdiğimiz önemkusursuzdur, satın alma anındanbaşlayarak kesintisiz tam destek sağlıyoruz. +390287165556numaralı telefondan,canlı sohbet üzerinden veya e-posta yoluyla bize ulaşabilirsiniz.

Gemi'den Satın Almanın Avantajları

  1. 100 gün içinde ücretsiz iade;
  2. Dünya çapında hızlı teslimat;
  3. Tüm ürünlerimiz yüksek kaliteli hammaddelerle İtalya'da üretilmiştir;
  4. Tüm ürünler yasal güvenlik standartlarına uygundur ve sertifikalıdır;
  5. Dünyanın en büyük inceleme portalı olan Trustpilot'ta 5000'den fazla incelememizbulunmaktadır;
  6. 40 yıllık deneyimimiz tamamen sizin hizmetinizdedir;
  7. TrustVideos inceleme portalında neredeyse 1000 video inceleme bulunmaktadır, kullanıcıtanıklıkları içerir.

Şimdi satın alın!.