Baca ile duman sorunları: Bu sorunun nedenleri nelerdir?

Baca ile duman sorunları: Bu sorunun nedenleri nelerdir?

Gelin bacada yapısal değişiklik yapmadan baca ile duman sorununu güvenli ve basit bir şekilde nasıl çözebileceğimizi öğrenelim...

Bir şöminenin doğru çalışmasını etkileyen ana nedenler çoktur, en yaygın olanlarından bahsediyoruz:

baca doğru boyutlandırılmamış;
soğuk yalıtımsız baca;
kıvrımlı baca;
bina içinde hava eksikliği;
karşıdan esen rüzgâr;
kötü yapılmış baca;
Bunlar bacanın düzgün çalışmasını etkileyen sorunlardan sadece bazılarıdır, bunlara birlikte baca dumanı sorununu çözmeyi zorlaştıran birçok küçük sorun eklenir, örneğin:

baca içi ve dışı arasındaki sıcaklık farkından kaynaklanan termal depresyon;
rüzgarın doğrudan bacaya etki ettiği dinamik çöküntü, aslında çekiş sisteminin arızalanmasına neden olur;
Tüm bu sorunlara bacayı binanın en soğuk bölgesine yerleştirme sorunları, hatta binanın dışından geçen grip de ekleniyor...

Bacadan, sobadan, barbeküden, şömineli ocaktan, fırından çıkan duman problemini kesin olarak çözmenizi sağlayan güvenli çözüm, ısıyı dağıtmadan sürekli bir duman çekişini garanti eden bir elektrikli baca aspiratörünün kurulmasıdır.

Sektöre aşina olmayan insanlardan duyduklarınızın aksine, paradoksal olarak, geleneksel bir şömine bazı anlarda ısı dağılımı anlamına gelen aşırı çekişe de sahip olabilir.

Gemi baca aspiratörünün kurulumu sayesinde, çekiş kontrol edilir ve bacadan duman çıkma sorunu ortadan kalkar: Sağlanan kontrol ünitesi sayesinde artık ani çekiş düşüşleri ve hatta emiş fazlalığı olmaz, bu da izin verir. Optimum hızı bulmak için bir seçici aracılığıyla, ısı kaybetmeden sabit bir çekiş elde edersiniz.

Ayrıca Gemi baca fanı kurulumu sayesinde artık gürültü sorunu yaşamayacağız.
Aslında, Gemi araştırma merkezi tarafından yapılan bir araştırmaya göre, yılda 8 ay aspirasyonu kontrol eden bir aspiratör olmadan çalışan bir şömine, çekiş kontrol edildiğinde cebri elektrikli aspiratörlü bir şömineye göre yüzde 30 daha fazla enerji yayar. sürekli inişler ve çıkışlar olmadan.

Gemi aspiratör fanı, 3800 m / kübik saate ulaşan piyasadaki en güçlü fandır, bu, baca dumanı sorununu en düşük hızlarda çözmenize, gürültüyü ortadan kaldırmanıza ve zaten ilk hızda mükemmel aspirasyon elde etmenize olanak tanır.
Gemi aspiratörü, motor sargısının seramik fiber izolasyon koruması ile H sınıfında patentli bir motora sahip olan tek motordur, bu da bacada bir yangın durumunda bile motorun korunmasını sağlar.

Gemi baca fanı türünün tek örneğidir. Yıllar geçtikçe birçok şirket motor koruma sistemini motorun etrafına cam elyafı sokmak gibi kötü sistemlerle kopyalamaya çalışarak durumu daha da kötüleştirdi. Bu aslında motorun düzgün soğumasına izin vermez ve yüksek sıcaklıklarda çalışmasını güçlü bir şekilde etkiler.

Gemi aspiratörü, kötü baca çekişi ile ilgili tüm sorunları çözerek olası tüm sorunları etkisiz hale getirir.

Bir Gemi aspiratörü kurmak, bir şömineyi duman sorunu yaşamadan kullanma zevkini yeniden keşfetmenizi sağlar.

Ürün yelpazemizi keşfedin ve baca çekiş sorunlarınızı hemen çözün!

Gemi elektrikli baca fanları, baca dumanı sorununu eski bir hatıra haline getirerek, çekişi iyileştirmenize yardımcı olacaktır.
Baca fanı profesyonel bakır model

Kanuna uygun sertifikalı ürün

10 yıl garanti

3800 M³/h EMİŞ

GEMI MOTOR SINIFI H 700 C°'YE DAYANIKLIDIR

6-HIZ REGÜLATÖRÜ

Galaksinin içinde, şömineler için geniş bir duman emici yelpazemizi gururla sunmaktanmemnuniyet duyuyoruz, her birimüşterilerimizin çeşitli ihtiyaçlarını karşılayacak benzersiz özelliklere sahiptir.Mükemmelliğe olan bağlılığımız,her ayrıntının özenle tasarlandığı ve dikkatlice düşünüldüğü çeşitli modelleringeliştirilmesinde biziyönlendirmiştir.

Şömineiçin"temel"duman emicileri: Güvenilir ve verimli çözümler arayanlariçin, temel şömine dumanemicilerimiz mevcuttur. Bu modeller, kaliteli bir duman giderimi sağlayarak uygun maliyetlisağlam performans sunmakiçin tasarlanmıştır.
Ana özellikler: 300 C° emme, 3 Yıl Garanti ve 2500 M³/saat emmegücü.

Profesyonelşömine için "profesyonel"duman emicileri: Eğer profesyonel düzeydeperformansarıyorsanız, daha fazla güç ve güvenilirlikle karakterize edilen profesyonel dumançekicilerimiz idealseçimdir.
Ana özellikler: 700 C° emme, 6 Yıl Garanti ve 3800 M³/saat emme gücü.

Koleksiyonumuz ayrıca yüksek kaliteli malzemelerden yapılmış çeşitli duman çekicilerini deiçerir, bunlar arasındapaslanmaz çelik ve bakır bulunmaktadır.

Şömineiçin "çelik"duman emicileri: Çelik duman çekicileri modern bir zarafeti temsileder ve zamanınzorluklarına dayanacak şekilde inşa edilmiştir, etkili bir emme ve sofistike bir tarzsunar

6 hızlıelektrikli duman emicisi, tamamen Aisi 304 Paslanmaz Çelik'ten üretilmiştir. Yapısısayesinde, hava koşulları vedeniz tuzu tarafından neden olabilecek korozyona dayanır, uzun ömürlüdür. Motor gücü3800m³/saat, herhangi bir bacaölçüsüne monte edilebilir. 700°'ye kadar dayanıklı duman çekici, yangın durumunda.

Şömine için "bakır"dumanemicileri: Diğer yandan, bakır duman çekicileri sadece klasik birgüzelliği yansıtmaklakalmaz, aynı zamanda zamanla dayanıklılık özellikleri de sunar.
Bakır duman çekici,Gemi'nin elektrikli dumançekicilerinin en üst modelidir. Aisi 304 Paslanmaz Çelik'ten tamamen yapılmış, havakoşullarına ve deniz tuzunadayanıklılığı sağlamak için. Bakır kaplamasıyla estetiğe dikkat edilmiştir. Profesyonel"moro başı"modeli gibi3800m³/saat emer ve 700°'ye kadar dayanır. Duman sorununun çözümü garantilidir. Şömineler,sobalar, barbeküler,fırınlar vb. İçin idealdir. Duman çekicinin tüm yapısına 10 Yıl Garanti.

Şimdi satın alın!.