Hayvanlar için elektrikli çit: hızlı, güvenli ve verimli bir şekilde nasıl yapılır

Hayvanlar için elektrikli çit: hızlı, güvenli ve verimli bir şekilde nasıl yapılır

Elektrikli çit, çok yönlülüğü sayesinde yıllar içinde daha sık kullanılan bir araçtır.

Aslında elektrikli çit, hem bahçenizi vahşi hayvanları dışarıda tutmak için korumak için hem de kendi hayvanlarınızın velayeti için yapılabilir.

Yabani hayvanların bir bahçeye girmesi sorunu artık çok yaygın bir sorundur; Aslında hem küçük bahçelerin hem de büyük çiftliklerin mahsullerinin yaban domuzu istilası nedeniyle yok edilmesi gündemde.

Tarıma zarar vermesiyle ünlü yaban domuzlarının yanı sıra diğer yaban hayvanları da kuşkusuz tilki, kirpi veya karacadır. Tarımsal olan ve ülkemizin dengelerinde belirleyici olan bütün bir ekonomiye büyük zararlar veren bir vebadır.

Plastik ağlarla klasik çitler inşa ederek bu sorunu çözebileceklerini düşünenler olabilir, ancak yaban domuzu gibi hayvanlar, ağın kendisini kazabilecekleri veya delebilecekleri için bu numaralara kesinlikle engel olmuyorlar. Kendinizi bu hayvanlardan ancak elektrikli bir çit oluşturarak koruyabilirsiniz. Aynı şey, inek, at, midilli, koyun, tavuk veya domuz gibi çiftlik hayvanlarını sınırlı bir alanda tutmak istediğinizde de geçerlidir.

Bu nedenle, her iki eylem de, bir alanın izinsiz girişten korunması veya bir alanın çıkıştan korunması, bir elektrikli çitin inşasıyla uygulanabilir.

Doğru bir elektrikli çit yapmak için gerekli malzemeler farklıdır ancak bazılarının “gerekli” olarak tanımlanabileceğini kesinlikle söyleyebiliriz.

Bahçenizin korunması veya hayvanlarınızın bakımı için elektrikli çit yapmak için gerekli malzemeler arasında çitin kendisine güç verme görevi olan enerji verici, elektrikli çitin oluşturulduğu iletken tel ve yalıtkanlar bulunmaktadır. Elektrikli çit yapmak için kullanılacak olan direklerden elektrik akışını izole etme görevi olan .

Yukarıda bahsedilen materyallere ek olarak, çok önemli olmakla birlikte farklı işlevleri olan başkaları da vardır. Bunlardan biri, elektrikli yaylı ve yalıtımlı kulplu yalıtımlı geçişler için kit veya bir yeraltı geçişi yapmanız gerektiğinde geçiş kablosu ve diğerleri.

Gemi Elettronica, doğru ve her şeyden önce işleyen bir elektrikli çit oluşturmak için yararlı olan tüm malzemeleri sağlayabilir (müşterilerimizden birinin video incelemesinde gösterildiği gibi).
Elektrikli çitler için enerji vericiler, hem 220V akım modellerinde hem de çift güç modelinde (220V akım veya 12V pil) mevcuttur.

Bunun yerine tel seçimi çitin yapılma nedenine göre değişir: çit yaban domuzlarına karşı savunmak için yapılmışsa ideal olan 6 mm² kesittir, bunun yerine çiftlik hayvanlarını korumak için elektrikli bir çit oluşturulacaksa 2,2 mm² veya 4 mm² seçilebilir.

İzolatörler için ise dünyada eşi benzeri olmayan hem ahşap direkler için vidalı hem de demir direkler için vidalı olanlar mevcuttur.

Gemi Elettronica, elektrikli çitler dünyasında uzun bir geçmişe sahiptir, ürünleri yasalara göre sertifikalandırılmıştır ve açıkça İtalya'da üretilmiştir.

Gemi Elettronica, bahçenizin korunması veya hayvanlarınızın velayeti için elektrikli bir çit inşa etmek için en iyi çözüm!

Gemi Elektrikli Çit Ürünleri Serisi

Gemi'de, şirketimizde, sadece geniş bir elektrikli çittelleri seçkisibulmakla kalmazsınız, aynı zamanda beş farklı tip sunan bir elektrikli çit kurulum cihazı dabulabilirsiniz, herbiri belirli özelliklere ve benzersiz avantajlara sahip:

220V akım için Elektrikli Çit Kurulumu güvenli ve mükemmelperformans sağlar, 5 km'yekadar çitler için;

220V akım için Ekstra Güçlü Elektrikli Çit Kurulumu güvenli vemükemmel performanssağlar, 8 km'ye kadar çitler için;

12V/220V pil ile Elektrikli Çit Kurulumu güvenli ve mükemmelperformans sağlar, 5 km ve6J'ye kadar çitler için;

12V/220V pil ile Ekstra Güçlü Elektrikli Çit Kurulumu 2 pil iledonatılmış, güvenli vemükemmel performans sağlar, 5 km ve 6J'ye kadar çitler için;

12V/220V pil ile Güneş Paneli ile Elektrikli Çit Kurulumu güvenli vemükemmel performanssağlar, 5 km ve 6J'ye kadar çitler için.

Ayrıca, yüksek kaliteli elektrikli tel ve kurdelelerin yanı sıra, çitinize uygun herhangi birdestek tipi içintasarlanmış izolatörlerin geniş bir yelpazesini de sunuyoruz:

Ahşap direkler için İzolatörler;

Demir direkler için İzolatörler;

Çift kanca ile İzolatörler;

İzolatörler için vida çıkartma matkabı.

Biz Gemi olarak, 50 yıllık deneyimimiz ve her müşterinin özel ihtiyaçlarına yönelikkişiselleştirilmiş çözümler sunmayeteneğimizle rakiplerimizden ayrılıyoruz. Müşteri memnuniyetine verdiğimiz önemkusursuzdur, satın alma anındanbaşlayarak kesintisiz tam destek sağlıyoruz. +390287165556numaralı telefondan,canlı sohbet üzerinden veya e-posta yoluyla bize ulaşabilirsiniz.

Gemi'den Satın Almanın Avantajları

  1. 100 gün içinde ücretsiz iade;
  2. Dünya çapında hızlı teslimat;
  3. Tüm ürünlerimiz yüksek kaliteli hammaddelerle İtalya'da üretilmiştir;
  4. Tüm ürünler yasal güvenlik standartlarına uygundur ve sertifikalıdır;
  5. Dünyanın en büyük inceleme portalı olan Trustpilot'ta 5000'den fazla incelememizbulunmaktadır;
  6. 40 yıllık deneyimimiz tamamen sizin hizmetinizdedir;
  7. TrustVideos inceleme portalında neredeyse 1000 video inceleme bulunmaktadır, kullanıcıtanıklıkları içerir.

Şimdi satın alın!.