Gemi Elettronica baca fanı nasıl monte edilir?

Gemi Elettronica baca fanı nasıl monte edilir?

Gemi Elettronica'nın şömineler için duman tahliye cihazının birçok özelliğinden biri, montajın kendi başınıza yapılmasıdır.
Aslında, bunu yapmak için uzman bir teknisyene ihtiyacınız yok, baca çektirme konusunda biraz beceriniz varsa, kendiniz de yapabilirsiniz.

Gemi Elettronica baca çektirmesi, şekli ne olursa olsun herhangi bir bacaya monte edilebilir. Aslında hem yuvarlak bacalara hem de kare veya dikdörtgen bacalara monte edilebilir.

Yuvarlak borulu bir bacanız olması durumunda, dış çap bildirilmelidir ve Gemi Elettronica, şömineler için duman tahliye cihazına doğru boyutta yuvarlak bir adaptör sağlayacaktır.
Baca çektirmesinin tabanındaki adaptörün grip çıkışına göre dışarıdan takılması gerektiğinden dış çap bildirilmelidir.

Öte yandan, baca çıkışı kare veya dikdörtgen bir şekle sahipse, Gemi Elettronica baca çektirmesine bir ayarlanabilir braket seti sağlayacaktır.
Ayarlanabilir braketler, 20x20cm'den 43x43cm'e kadar değişen boyutlarda kare veya dikdörtgen şeklinde uyarlanabilir. Baca çektirme paketi açıldıktan sonra ilk göreceğiniz şey montaj talimatlarının olduğu ayarlanabilir braketler ve hız regülatörüdür.

Yapılacak ilk şey baca çıkışından ölçü almaktır, böylece pakette bulunan ayarlanabilir braketleri çıkış ölçülerinden 1 santimetre daha fazla hesaplayarak ayarlamaktır.
Konsollar, Gemi Elettronica tarafından pakette verilen vidalarla baca çektirmesinin tabanına cıvatalanır.
Baca çektirmesini bacaya yerleştirin ve pakette bulunan en büyük iki vidayla kilitleyin.

Kare bir duvarın içinde boru olması ve iki çıkışın aynı seviyede olması durumunda, baca çektirmesi kare veya dikdörtgen ayarlanabilir braketlerle kurulmalı, boru ile duvar arasındaki boşluğu harç veya levha ile kapatmalıdır. metal.
Öte yandan, kare bir duvar içinde daha fazla yuvarlak baca varsa, baca çektirmesini takmanız gereken yere bacayı uzatmalı ve modeli yuvarlak bir adaptörle kurmalısınız.
Baca boyutu 43x43 santimetreyi (örneğin 50x50 santimetreyi) aşarsa, şömineler için duman aspiratörünün tabanını doğrudan çıkışa yerleştirin, duvarda 4 deliğin zaten sağlandığı 4 köşesinde balık tutun ve daha büyük braketleri kullanın. destek olarak.

Son olarak, dört kenardan sadece ikisi 43 cm'den büyük ve diğer ikisi 43 cm'den küçük ise (örneğin 45x40 cm), baca çektirmesinin montajı en küçük braketlerle yapılmalıdır.
Gemi Elettronica'nın elektrikli duman tahliye cihazı sayesinde şöminenizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için atmanız gereken son adım, elektrik bağlantısıdır.

Bağlantı iki şekilde yapılabilir: 3x1.5 kablo ile baca dışına veya ayrıca satın alınması gereken yüksek sıcaklığa dayanıklı kablomuz ile baca içi.

Daha sonra baca çektirmesinden başlıyoruz ve kabloyu baca boyunca, genellikle evin içine yerleştirilmiş olan hız regülatörüne kadar iniyoruz. Hız regülatöründe, baca çektirmesinin iki kablosunu (MOTOR yazıldığı yerde), sistemin ve baca çektirmesinin iki ortak topraklama kablosunu ve iki güç kaynağı kablosunu (yazıldığı yerde) bağlamanız gerekir. 220V).
Bu basit ve hızlı adımların sonunda, baca dumanı sorununu ortadan kaldırmak için Gemi Elettronica baca çektirmesi kullanıma hazırdır.

Galaksinin içinde, şömineler için geniş bir duman emici yelpazemizi gururla sunmaktanmemnuniyet duyuyoruz, her birimüşterilerimizin çeşitli ihtiyaçlarını karşılayacak benzersiz özelliklere sahiptir.Mükemmelliğe olan bağlılığımız,her ayrıntının özenle tasarlandığı ve dikkatlice düşünüldüğü çeşitli modelleringeliştirilmesinde biziyönlendirmiştir.

Şömineiçin"temel"duman emicileri: Güvenilir ve verimli çözümler arayanlariçin, temel şömine dumanemicilerimiz mevcuttur. Bu modeller, kaliteli bir duman giderimi sağlayarak uygun maliyetlisağlam performans sunmakiçin tasarlanmıştır.
Ana özellikler: 300 C° emme, 3 Yıl Garanti ve 2500 M³/saat emmegücü.

Profesyonelşömine için "profesyonel"duman emicileri: Eğer profesyonel düzeydeperformansarıyorsanız, daha fazla güç ve güvenilirlikle karakterize edilen profesyonel dumançekicilerimiz idealseçimdir.
Ana özellikler: 700 C° emme, 6 Yıl Garanti ve 3800 M³/saat emme gücü.

Koleksiyonumuz ayrıca yüksek kaliteli malzemelerden yapılmış çeşitli duman çekicilerini deiçerir, bunlar arasındapaslanmaz çelik ve bakır bulunmaktadır.

Şömineiçin "çelik"duman emicileri: Çelik duman çekicileri modern bir zarafeti temsileder ve zamanınzorluklarına dayanacak şekilde inşa edilmiştir, etkili bir emme ve sofistike bir tarzsunar

6 hızlıelektrikli duman emicisi, tamamen Aisi 304 Paslanmaz Çelik'ten üretilmiştir. Yapısısayesinde, hava koşulları vedeniz tuzu tarafından neden olabilecek korozyona dayanır, uzun ömürlüdür. Motor gücü3800m³/saat, herhangi bir bacaölçüsüne monte edilebilir. 700°'ye kadar dayanıklı duman çekici, yangın durumunda.

Şömine için "bakır"dumanemicileri: Diğer yandan, bakır duman çekicileri sadece klasik birgüzelliği yansıtmaklakalmaz, aynı zamanda zamanla dayanıklılık özellikleri de sunar.
Bakır duman çekici,Gemi'nin elektrikli dumançekicilerinin en üst modelidir. Aisi 304 Paslanmaz Çelik'ten tamamen yapılmış, havakoşullarına ve deniz tuzunadayanıklılığı sağlamak için. Bakır kaplamasıyla estetiğe dikkat edilmiştir. Profesyonel"moro başı"modeli gibi3800m³/saat emer ve 700°'ye kadar dayanır. Duman sorununun çözümü garantilidir. Şömineler,sobalar, barbeküler,fırınlar vb. İçin idealdir. Duman çekicinin tüm yapısına 10 Yıl Garanti.

Şimdi satın alın!.