Barbekü: ortamdaki aşırı duman sorununun nasıl çözüleceği

Barbekü: ortamdaki aşırı duman sorununun nasıl çözüleceği

İster özel ister ızgara gibi bir faaliyet olsun, bir barbekünün en yaygın sorunlarından biri, kesinlikle bulunduğu ortamda sürekli olarak aşırı duman bulunmasıdır.
Arkadaşlarınızla birlikte kullandığınız bir işletmeniz veya barbekünüz varsa, kesinlikle şömineden çıkan dumanla birçok kez mücadele etmek zorunda kalacaksınız.

Barbekü tarafından üretilen dumanın sınırlandırılması aslında birkaç nedenden dolayı çok zor olabilir: her ikisi de, et gibi mangalda pişirilen gıda ürünlerinden çıkan dumanlar, sıradan bir şömineninkinden çok daha güçlüdür. odun yanmalı ev ve her ikisi de çoğu durumda pişirme ızgaralarını barbekü ağzının ön kısmına yerleştirmek zorunda kaldığınız için.

Bu durum, barbekünün ürettiği dumanın grip boyunca değil baca dışına doğru yükselme eğiliminde olması nedeniyle barbekünün kendisini çekmeyi imkansız hale getirir. Barbekü dumanı sorununa bir çözüm olarak, pişirme ızgarasını daha içe doğru hareket ettirmenin mümkün olduğu düşünülebilir, ancak bu yeterli bir çözüm olmaz ve ayrıca yemeğin pişirilmesi açısından da uygun değildir. kendisi. .

Aslında video incelemesinden de anlaşılacağı gibi mangal ızgarası öne yerleştirilmiş ve baca fanı kullanımı sayesinde duman grip boyunca mükemmel bir şekilde yükseliyor. Elektrikli duman aspiratörü olmadan bu mümkün olmazdı.

Video inceleme ızgarası, barbeküsünün duman sorununu yalnızca Gemi Elettronica'nın elektrikli duman çıkarıcısı sayesinde çözdü.

Gemi duman aspiratörünü bir kez satın aldığınızda, duman aspiratörün çok uzun süre kullanılamayacağından endişeleniyorsanız, endişelenmeyin çünkü duman aspiratörün kullanım süresi sınırı yoktur; aslında, ömrünü etkilemeden, kesintisiz bile saatlerce aktif olabilir.

Barbekü dumanı sorununu çözmek için video incelemesinin desteği, ana özellikleri olarak 3800 metreküp / saate ulaşan bir emiş gücüne ve 700 derecelik yüksek sıcaklıklara dayanıklılığa sahip profesyonel bir model duman çıkarıcı seçti. .

Barbekü için yüksek sıcaklıklara dayanıklılık indeksi çok önemlidir, çünkü çoğu durumda aynı baca 3-4 metreyi pek geçmez. Ve 3-4 metreden daha kısa olan bacalar için 700 derecelik yüksek sıcaklıklara dayanıklılık birinci derecede önemli bir faktör olabilir.
Gemi elektrikli baca fanının bir diğer benzersiz özelliği de 6 vitesli regülatör ile donatılmış olmasıdır.
Bu araçla, aslında, barbekü tarafından üretilen duman miktarına bağlı olarak elektrikli duman çıkarıcıya ne kadar güç verileceğine müşteri karar verir.

Bir et lokantasından ya da arkadaşlarla barbeküden çıkıp kıyafetlerinizde çok fazla duman çıkaran bir barbekünün yarattığı hoş olmayan bir duman kokusu hissetmemek kesinlikle başka bir şey.

Bir ortamdaki aşırı dumanı ortadan kaldırmak için en etkili çözüm, bacada mükemmel çekişe izin veren Gemi elektrikli elektrikli duman tahliye cihazını kurmaktır.

Video incelemesi, barbekü için yuvarlak tabanlı duman tahliye cihazını gösteriyor, Gemi Elettronica aslında sadece baca çıkışının dış çapını ileterek herhangi bir yuvarlak ölçü sağlayabiliyor; ancak aynı zamanda ayarlanabilir braket kitinin kullanımı sayesinde herhangi bir kare veya dikdörtgen bacaya da monte edilebilir.

Şömineler için Gemi Elettronica elektrikli duman tahliye cihazı, doğrudan buradan satın alınabilen bir barbeküden kaynaklanan duman sorununu çözebilen tek üründür.

Galaksinin içinde, şömineler için geniş bir duman emici yelpazemizi gururla sunmaktanmemnuniyet duyuyoruz, her birimüşterilerimizin çeşitli ihtiyaçlarını karşılayacak benzersiz özelliklere sahiptir.Mükemmelliğe olan bağlılığımız,her ayrıntının özenle tasarlandığı ve dikkatlice düşünüldüğü çeşitli modelleringeliştirilmesinde biziyönlendirmiştir.

Şömineiçin"temel"duman emicileri: Güvenilir ve verimli çözümler arayanlariçin, temel şömine dumanemicilerimiz mevcuttur. Bu modeller, kaliteli bir duman giderimi sağlayarak uygun maliyetlisağlam performans sunmakiçin tasarlanmıştır.
Ana özellikler: 300 C° emme, 3 Yıl Garanti ve 2500 M³/saat emmegücü.

Profesyonelşömine için "profesyonel"duman emicileri: Eğer profesyonel düzeydeperformansarıyorsanız, daha fazla güç ve güvenilirlikle karakterize edilen profesyonel dumançekicilerimiz idealseçimdir.
Ana özellikler: 700 C° emme, 6 Yıl Garanti ve 3800 M³/saat emme gücü.

Koleksiyonumuz ayrıca yüksek kaliteli malzemelerden yapılmış çeşitli duman çekicilerini deiçerir, bunlar arasındapaslanmaz çelik ve bakır bulunmaktadır.

Şömineiçin "çelik"duman emicileri: Çelik duman çekicileri modern bir zarafeti temsileder ve zamanınzorluklarına dayanacak şekilde inşa edilmiştir, etkili bir emme ve sofistike bir tarzsunar

6 hızlıelektrikli duman emicisi, tamamen Aisi 304 Paslanmaz Çelik'ten üretilmiştir. Yapısısayesinde, hava koşulları vedeniz tuzu tarafından neden olabilecek korozyona dayanır, uzun ömürlüdür. Motor gücü3800m³/saat, herhangi bir bacaölçüsüne monte edilebilir. 700°'ye kadar dayanıklı duman çekici, yangın durumunda.

Şömine için "bakır"dumanemicileri: Diğer yandan, bakır duman çekicileri sadece klasik birgüzelliği yansıtmaklakalmaz, aynı zamanda zamanla dayanıklılık özellikleri de sunar.
Bakır duman çekici,Gemi'nin elektrikli dumançekicilerinin en üst modelidir. Aisi 304 Paslanmaz Çelik'ten tamamen yapılmış, havakoşullarına ve deniz tuzunadayanıklılığı sağlamak için. Bakır kaplamasıyla estetiğe dikkat edilmiştir. Profesyonel"moro başı"modeli gibi3800m³/saat emer ve 700°'ye kadar dayanır. Duman sorununun çözümü garantilidir. Şömineler,sobalar, barbeküler,fırınlar vb. İçin idealdir. Duman çekicinin tüm yapısına 10 Yıl Garanti.

Şimdi satın alın!.