Şömine sobanız duman çıkarıyor mu? Çözüm elektrikli duman tahliye cihazıdır

Şömine sobanız duman çıkarıyor mu? Çözüm elektrikli duman tahliye cihazıdır

Gemi elektrikli baca fanı, bu videodan da görebileceğiniz gibi, bacadan çıkan dumanın evin içinde tamamen uzaklaştırılmasını sağlar.
Müşterimiz, elektrikli duman aspiratörümüzü almadan önce şömine sobasının kapısını açık tutmanın nasıl mümkün olmadığını gösteriyor.
Böylece şömine neredeyse kullanılamaz hale gelir.

Elektrikli duman aspiratörümüzün montajından sonra elde edilen sonuç, gördüğünüz gibi olağanüstüydü. Sigara sorunu tamamen çözüldü.
Gemi elektrikli duman aspiratörü, en çok istediğiniz gücü girebileceğiniz bir hız regülatöründen oluşur.
Bir koruma sigortası, açma / kapama düğmesi ve hızı 1'den 6'ya ayarlamak için düğme ile karakterize edilen regülatör. Elektrikli duman tahliye cihazının gürültü emisyonları ve neredeyse sıfır elektrik tüketimi ile üçüncü hızda bile nasıl mükemmel çalıştığını görebiliriz.

Köz yapabilirsin, tükürebilirsin; Bu daire içinde duman sorunları yaratmadan. Baca külünü temizlerken çevreye yayılmasını engeller.

Duman tahliye cihazını 6 hızına getirmek, açıkça daha büyük bir çekişe ek olarak, kurumun kendi kendini temizlemesini de sağlar.
Oysa eskiden bir yılda birkaç kez yapılacak baca temizliğinin yapılması gerekiyordu. Hatta grip temizliğini %70 oranında iyileştirmeye yardımcı olur. Tam da bu nedenle yıllarca bakım gerektirmez.

Baca fanımız kapatıldığında dumanın doğal kaçışını kesinlikle engellemez.
Aslında, duman çıkarıcı kapalıyken duman düzenli olarak çıkar. Bu durumda olduğu gibi, aslında bir şömine sobası olarak, kapı kapalıyken, tüm sürecin doğal işleyişini etkilemeden elektrikli duman aspiratörünü kolayca kapatabilirsiniz. Böylece radyatörlerin ısıtılması için mümkün olduğunca fazla ısıya sahip olunmasına izin verilir.
Montajı gerçekleştirmek çok kolaydır; hem regülatörün elektrik bağlantısı açısından hem de elektrikli duman tahliye cihazının baca üzerinde konumlandırılması açısından.
Montaja otonom olarak devam etmek için biraz el becerisi yeterlidir, bir uzmanın varlığı gerekli değildir.

Bu anlamda, youtube'da montaj için faydalı, 30'dan fazla farklı dile çevrilmiş video eğitimleri de bulunmaktadır.

Elektrikli duman aspiratörümüzü herhangi bir baca fanı için kullanabilirsiniz; kare veya dikdörtgen çıkışlı (ayarlanabilir braketleri sağlayacağız) ve bu durumda olduğu gibi yuvarlak çıkışlı (sağladığınız çapa göre adaptörü vereceğiz).
Motor tamamen bize ait olup; Plastik parçalar içermez ve söz konusu profesyonel modelde başlatma kapasitörü ısı kaynaklarından uzakta küçük bir kutuya yerleştirilmiştir, bu nedenle profesyonel aspiratör uzun süreli bir yangın durumunda bile kondansatörü eritmez. 700 °C sıcaklığa dayanıklıdır.

Dış cephe, hem estetik bir nedenle hem de yıllar boyunca daha uzun süre boyunca tamamen yüksek sıcaklıkta boyanmıştır; Aslında bu modelde veya profesyonelde 15 yıllık bir garanti var.

Üç yıl sonra elektrikli duman aspiratörü tamamen sağlam; ürünün yıllar boyunca uzun ömürlü olmasını sağlayan toplam pas yokluğu ile.

Bazı müşteriler bize 30 yıl sonra hala çalışan Gemi elektrikli duman aspiratörlerinin referanslarını gönderiyor.

Sadece Gemi elektrikli duman aspiratörü ile nihayet şöminenizin keyfini çıkarabilirsiniz.

Gemi Elettronica, evdeki bacadan çıkan dumanı gidermenin çözümüdür. Doğrudan web sitemizden fabrika fiyatından satın alın.
https://youtu.be/irD3_g9hW3A

Galaksinin içinde, şömineler için geniş bir duman emici yelpazemizi gururla sunmaktanmemnuniyet duyuyoruz, her birimüşterilerimizin çeşitli ihtiyaçlarını karşılayacak benzersiz özelliklere sahiptir.Mükemmelliğe olan bağlılığımız,her ayrıntının özenle tasarlandığı ve dikkatlice düşünüldüğü çeşitli modelleringeliştirilmesinde biziyönlendirmiştir.

Şömineiçin"temel"duman emicileri: Güvenilir ve verimli çözümler arayanlariçin, temel şömine dumanemicilerimiz mevcuttur. Bu modeller, kaliteli bir duman giderimi sağlayarak uygun maliyetlisağlam performans sunmakiçin tasarlanmıştır.
Ana özellikler: 300 C° emme, 3 Yıl Garanti ve 2500 M³/saat emmegücü.

Profesyonelşömine için "profesyonel"duman emicileri: Eğer profesyonel düzeydeperformansarıyorsanız, daha fazla güç ve güvenilirlikle karakterize edilen profesyonel dumançekicilerimiz idealseçimdir.
Ana özellikler: 700 C° emme, 6 Yıl Garanti ve 3800 M³/saat emme gücü.

Koleksiyonumuz ayrıca yüksek kaliteli malzemelerden yapılmış çeşitli duman çekicilerini deiçerir, bunlar arasındapaslanmaz çelik ve bakır bulunmaktadır.

Şömineiçin "çelik"duman emicileri: Çelik duman çekicileri modern bir zarafeti temsileder ve zamanınzorluklarına dayanacak şekilde inşa edilmiştir, etkili bir emme ve sofistike bir tarzsunar

6 hızlıelektrikli duman emicisi, tamamen Aisi 304 Paslanmaz Çelik'ten üretilmiştir. Yapısısayesinde, hava koşulları vedeniz tuzu tarafından neden olabilecek korozyona dayanır, uzun ömürlüdür. Motor gücü3800m³/saat, herhangi bir bacaölçüsüne monte edilebilir. 700°'ye kadar dayanıklı duman çekici, yangın durumunda.

Şömine için "bakır"dumanemicileri: Diğer yandan, bakır duman çekicileri sadece klasik birgüzelliği yansıtmaklakalmaz, aynı zamanda zamanla dayanıklılık özellikleri de sunar.
Bakır duman çekici,Gemi'nin elektrikli dumançekicilerinin en üst modelidir. Aisi 304 Paslanmaz Çelik'ten tamamen yapılmış, havakoşullarına ve deniz tuzunadayanıklılığı sağlamak için. Bakır kaplamasıyla estetiğe dikkat edilmiştir. Profesyonel"moro başı"modeli gibi3800m³/saat emer ve 700°'ye kadar dayanır. Duman sorununun çözümü garantilidir. Şömineler,sobalar, barbeküler,fırınlar vb. İçin idealdir. Duman çekicinin tüm yapısına 10 Yıl Garanti.

Şimdi satın alın!.