Şömineniz sigara içiyor mu? Gemi baca fanı, evde sigara içmenin kesin çözümüdür

Şömineniz sigara içiyor mu? Gemi baca fanı, evde sigara içmenin kesin çözümüdür

Gemi baca fanı, evdeki dumanın tamamen uzaklaştırılmasını sağlar.
Müşterimiz videodan Gemi baca fanının dumanı nasıl sessizce çekmeyi başardığını, evdeki varlığını ve dolayısıyla neden olduğu hoş olmayan hayranlığı tamamen ortadan kaldırdığını gösteriyor.
Müşterimiz tamamen memnun ve nedeni videodan açık: Evde artık duman yok.

En çok istediğiniz emiş kuvvetini seçmenizi sağlayan baca çektirmesinin hız regülatörünün varlığını görebiliriz.
Regülatör, 6 vitesli seçici, açma/kapama anahtarı ve merkeze yerleştirilmiş koruma sigortasından oluşmaktadır. Regülatör hızları minimum 1'den maksimum 6'ya kadar ayarlanabilir; müşteri Gemi baca fanının 1 hızında bile görevini mükemmel bir şekilde yerine getirdiğini gösterir.

İlk hızlarda ses neredeyse sıfır ve yüksek hızlarda bile çok sessiz. Duvardaki basit bir delik ile balkona geçebilmekte ve regülatörü terasta bulunan Gemi baca fanına bağlayabilmektedir. Montajı yapmak çok kolaydır, kendiniz de yapılabilir.

Montajla ilgili olarak youtube'da video eğitimleri de mevcuttur.

Şöminenin ısısını da emeceğinden endişeleniyorsanız endişelenmeyin; Gemi baca fanı, yalnızca dumanı emecek şekilde tasarlanmıştır ve her bakımdan gribin doğal çekişini yeniden üretir.

Terasta Gemi Bakır baca fanı gösterilmektedir. AISI 304 paslanmaz çelikten motor kapağı ile karakterize edilmiştir; motor kapağı metal sacdandır, epoksi tozu ile koyu bakır renginde boyanmıştır ve zamanla atmosferik etkenlere karşı dayanıklılığı garanti eden çekiç etkisi vardır.
Gemi profesyonel bakır baca fanına verilen garantinin 15 yıl olması tesadüf değildir.
Mükemmel çalışan ve evde sigara içme sorununu tamamen çözmenizi sağlayan fanı (her zaman 1 hızında) görüyoruz. Fan ayrıca türünün tek örneği olan AISI 304 paslanmaz çelikten yapılmıştır. Gemi baca fanı sınıfı h'nin motoru 700 °C'ye dayanır, bu nedenle bir baca yangını durumunda bile Gemi baca fanı tutuşmaz. Fanın yüksek sıcaklıklara dayanıklı olduğu gibi koruma ızgarasının varlığı vardır. AISI 304 paslanmaz çelikteki tüm dış yapı gerçek bakır ile kaplanmıştır ve bu nedenle yüksek sıcaklıklara karşı direncin yanı sıra tuza da direnç sağlar. Bunun yerine tabanda, yine bakırdan, Gemi baca fanını kare veya dikdörtgen çıkışlı baca borularına yerleştirmek için kullanışlı olan minimum 20x20'den maksimum 43x43'e kadar ayarlanabilir braketleri görüyoruz (baca olması durumunda bunun yerine yuvarlak , bize Gemi baca fanını monte etmenizi sağlayacak yuvarlak adaptörü verebileceğimiz çap ölçümünü sağlayarak). Gemi profesyonel Bakır baca fanında harici olarak yerleştirilen ve hız regülatörüne giden elektrik bağlantısının yapılacağı kondenser kutusunu not ediyoruz.

Sonuç, müşterimizin tam memnuniyetidir.

Yıllarca dayanan sertifikalı bir ürün olan Gemi baca fanı sayesinde elde edilebilecek bir sonuç.

Evdeki duman sorununu ancak Gemi baca fanı ile ortadan kaldırabilir ve nihayet şöminenizin keyfini çıkarabilirsiniz.

Gemi Elettronica, ürünleri ve personeli ile evde sigara içme sorununu çözmeyi temel amaç edinmiştir.

Galaksinin içinde, şömineler için geniş bir duman emici yelpazemizi gururla sunmaktanmemnuniyet duyuyoruz, her birimüşterilerimizin çeşitli ihtiyaçlarını karşılayacak benzersiz özelliklere sahiptir.Mükemmelliğe olan bağlılığımız,her ayrıntının özenle tasarlandığı ve dikkatlice düşünüldüğü çeşitli modelleringeliştirilmesinde biziyönlendirmiştir.

Şömineiçin"temel"duman emicileri: Güvenilir ve verimli çözümler arayanlariçin, temel şömine dumanemicilerimiz mevcuttur. Bu modeller, kaliteli bir duman giderimi sağlayarak uygun maliyetlisağlam performans sunmakiçin tasarlanmıştır.
Ana özellikler: 300 C° emme, 3 Yıl Garanti ve 2500 M³/saat emmegücü.

Profesyonelşömine için "profesyonel"duman emicileri: Eğer profesyonel düzeydeperformansarıyorsanız, daha fazla güç ve güvenilirlikle karakterize edilen profesyonel dumançekicilerimiz idealseçimdir.
Ana özellikler: 700 C° emme, 6 Yıl Garanti ve 3800 M³/saat emme gücü.

Koleksiyonumuz ayrıca yüksek kaliteli malzemelerden yapılmış çeşitli duman çekicilerini deiçerir, bunlar arasındapaslanmaz çelik ve bakır bulunmaktadır.

Şömineiçin "çelik"duman emicileri: Çelik duman çekicileri modern bir zarafeti temsileder ve zamanınzorluklarına dayanacak şekilde inşa edilmiştir, etkili bir emme ve sofistike bir tarzsunar

6 hızlıelektrikli duman emicisi, tamamen Aisi 304 Paslanmaz Çelik'ten üretilmiştir. Yapısısayesinde, hava koşulları vedeniz tuzu tarafından neden olabilecek korozyona dayanır, uzun ömürlüdür. Motor gücü3800m³/saat, herhangi bir bacaölçüsüne monte edilebilir. 700°'ye kadar dayanıklı duman çekici, yangın durumunda.

Şömine için "bakır"dumanemicileri: Diğer yandan, bakır duman çekicileri sadece klasik birgüzelliği yansıtmaklakalmaz, aynı zamanda zamanla dayanıklılık özellikleri de sunar.
Bakır duman çekici,Gemi'nin elektrikli dumançekicilerinin en üst modelidir. Aisi 304 Paslanmaz Çelik'ten tamamen yapılmış, havakoşullarına ve deniz tuzunadayanıklılığı sağlamak için. Bakır kaplamasıyla estetiğe dikkat edilmiştir. Profesyonel"moro başı"modeli gibi3800m³/saat emer ve 700°'ye kadar dayanır. Duman sorununun çözümü garantilidir. Şömineler,sobalar, barbeküler,fırınlar vb. İçin idealdir. Duman çekicinin tüm yapısına 10 Yıl Garanti.

Şimdi satın alın!.