Şömine Aspiratörü fanı: Gerçekten işe yarıyor mu? İşte Gemi baca fanını kurmak için 20 iyi neden.

Şömine Aspiratörü fanı: Gerçekten işe yarıyor mu? İşte Gemi baca fanını kurmak için 20 iyi neden.

İşte emicilerimizi seçmek için iyi nedenler...

Gemi Şömine Emici, sadece bir aksesuar değil: etkili, güvenli ve temiz bir şömine isteyenler için vazgeçilmez bir arkadaştır. Evde Gemi Şömine Emici kurmak için 20 geçerli nedeni keşfedin.

  • 1. Enerji Tasarrufu: Yıllık enerji faturasında sadece 10 Euro tutarında bir maliyeti vardır, etkili ve ekonomik bir şömine sağlar.
  • 2. Sessiz Çalışma: Sessiz bir şekilde çalışır, akustik rahatsızlık olmadan ısıdan keyif almak için idealdir, açık şömineler, pellet sobalar, termofanlar, barbeküler veya odun fırınları için uygundur.
  • 3. Kolay Kurulum: Pakette bulunan kılavuz ve web sitemizde ve YouTube kanalımızda bulunan 20'den fazla dildeki video öğreticiler sayesinde kolay kurulum yapabilirsiniz.

Gemi Şömine Emici ile şöminenizi dönüştürün ve daha güvenli, daha temiz ve daha verimli bir evin tadını çıkarın.

Galaksinin içinde, şömineler için geniş bir duman emici yelpazemizi gururla sunmaktanmemnuniyet duyuyoruz, her birimüşterilerimizin çeşitli ihtiyaçlarını karşılayacak benzersiz özelliklere sahiptir.Mükemmelliğe olan bağlılığımız,her ayrıntının özenle tasarlandığı ve dikkatlice düşünüldüğü çeşitli modelleringeliştirilmesinde biziyönlendirmiştir.

Şömineiçin"temel"duman emicileri: Güvenilir ve verimli çözümler arayanlariçin, temel şömine dumanemicilerimiz mevcuttur. Bu modeller, kaliteli bir duman giderimi sağlayarak uygun maliyetlisağlam performans sunmakiçin tasarlanmıştır.
Ana özellikler: 300 C° emme, 3 Yıl Garanti ve 2500 M³/saat emmegücü.

Profesyonelşömine için "profesyonel"duman emicileri: Eğer profesyonel düzeydeperformansarıyorsanız, daha fazla güç ve güvenilirlikle karakterize edilen profesyonel dumançekicilerimiz idealseçimdir.
Ana özellikler: 700 C° emme, 6 Yıl Garanti ve 3800 M³/saat emme gücü.

Koleksiyonumuz ayrıca yüksek kaliteli malzemelerden yapılmış çeşitli duman çekicilerini deiçerir, bunlar arasındapaslanmaz çelik ve bakır bulunmaktadır.

Şömineiçin "çelik"duman emicileri: Çelik duman çekicileri modern bir zarafeti temsileder ve zamanınzorluklarına dayanacak şekilde inşa edilmiştir, etkili bir emme ve sofistike bir tarzsunar

6 hızlıelektrikli duman emicisi, tamamen Aisi 304 Paslanmaz Çelik'ten üretilmiştir. Yapısısayesinde, hava koşulları vedeniz tuzu tarafından neden olabilecek korozyona dayanır, uzun ömürlüdür. Motor gücü3800m³/saat, herhangi bir bacaölçüsüne monte edilebilir. 700°'ye kadar dayanıklı duman çekici, yangın durumunda.

Şömine için "bakır"dumanemicileri: Diğer yandan, bakır duman çekicileri sadece klasik birgüzelliği yansıtmaklakalmaz, aynı zamanda zamanla dayanıklılık özellikleri de sunar.
Bakır duman çekici,Gemi'nin elektrikli dumançekicilerinin en üst modelidir. Aisi 304 Paslanmaz Çelik'ten tamamen yapılmış, havakoşullarına ve deniz tuzunadayanıklılığı sağlamak için. Bakır kaplamasıyla estetiğe dikkat edilmiştir. Profesyonel"moro başı"modeli gibi3800m³/saat emer ve 700°'ye kadar dayanır. Duman sorununun çözümü garantilidir. Şömineler,sobalar, barbeküler,fırınlar vb. İçin idealdir. Duman çekicinin tüm yapısına 10 Yıl Garanti.

Şimdi satın alın!.